Yüksek adetlerdeki CD/DVD çoğaltım ihtiyaçlarınızda, başvurduğumuz çoğaltım yöntemidir. Bu yöntemde öncelikle, çoğaltım yapılacak CD/DVD içeriğinin metal kalıbı (Stamper) üretilir. Üretilen Stamper, CD/DVD imalatı için özel geliştirilmiş plastik enjeksiyon preslerine takılarak, Polycarbonat hammaddesinden üretilir. Üretilen CD/DVD (enjeksiyonda çıktığında data içerir fakat şeffaftır) reflektif metal ve koruyucu lak kaplanarak üretim işlemi tamamlanır. Üretim süreci son derece hızlı ve kalitelidir, bu nedenle yüksek adetlerde tercih edilir.
DVD'nin üretim biçimi de CD'ninkine benzer. CD ile DVD arasindaki en temel farklilik CD'nin 1.2 mm kalinliginda tek bir diskten, DVD'nin ise 0,6 mm kalinliginda biribirine yapistirilmis iki ayri diskten olusuyor olmasidir. Bu zorunluluk optik sinirlamalarin getirdigi bir zorunluluktur. CD'de 700 MB kapasite söz konusudur, oysa DVD'lerde bir katmanda 4.7 GB kapasite vardir. Ayni alana yaklasik 8 kat daha fazla bilgi (pit) kaydetmek için yapilacak en mantikli degisiklik "pit" denilen izlerin ebatini küçültmektir. Ancak "pit"leri küçültünce de bu sefer bunlari okuyabilmek için kullanilan laser isiginin dalga boyunu küçültmek gerekecektir. Dalga boyu küçülen laser isiginin polycarbonat içerisinde 1.2 mm'lik yolu kat ederken (giden ve dönen isikta) saçilmasi okumanin hatali olmasina neden olacaktir. Öyleyse yansitici tabakayi 1.2 mm uzaga koymak yerine, isigin saçilmadan gidecegi ve yansiyacagi mesafe olan 0,6 mm'ye koymak en akillica çözümdür. Bu yüzden DVD üretirken iki ayri 0,6 mm'lik disk üretilir, alttaki diskin arkasina yansitici olarak alüminyum kaplanir ve diger 0,6 mm'lik disk bunun üzerine yapistirilir. Eger DVD-5 üretiliyorsa üstteki ikinci parçanin malzemeyi kalinlastirmaktan baska hiç bir islevi yoktur. Ama eger üretilen DVD-9 ise ki bilindigi üzere DVD-9'lar çift katmanli ve disklerdir. Alttaki disk farkli üstteki disk farkli stamperlardan üretilir ve alttakine 0,10 nm kalinliginda gümüs veya silikon kaplanirken üstteki diske CD'de oldugu gibi 60 nm kalinliginda alüminyum kaplanir. Böylece kullanilan birinci laser isigi alttaki yari geçirgen tabakayi etkilenmeden geçip üst tabakadaki bilgiyi okurken, ikinci laser isigi alttaki tabakadan yansimakta ve dolayisi ile alt diskteki bilgiyi okumaktadir.
Dahili kontrol cihazinda (scanner) iyi not alan diskler harici bir test cihazinda test edilirler. Ilk üretilen diskten itibaren üretimin standart dilimlerinden alinan diskler ikinci bir test cihazinda incelenirler. Bu test cihazi disklerin elektriksel olarak adlandirilan parametrelerini ölçmekte ve degerlendirmektedir. Diskte kayitli bilgileri okunabilirlik açisindan degerlendiren bu ikinci kontrol sistemi sayesinde, üretilen disklerin Master ile teknik olarak mümkün olabilecek en üst seviyede birebir ayniligi temin edilmis olur.